Ota yhteyttä Karstula-info

Ruokaa ja juomaa Karstulan keskustassa

Vuonna 2003 Pirjo Vainio, Meeri Peltoaho, Eeva-Terttu Ahonen ja Annikki Laitinen päättivät toteuttaa unelmansa ja perustaa ravintolan Karstulan keskustaan. Syntyi NättiJussi, joka tarjoaa ruokaa ja juomaa kaikille janoisille ja nälkäisille. Ravintolan kautta toimii myös pitopalvelu, joka toimittaa ruuat erilaisiin tilaisuuksiin. Nykyään NättiJussissa toimii Meerin ja Eeva-Tertun lisäksi omistajana Pirjo Vainion tilalla Pirjo Keisanen ja Annikki Laitisen tilalla Anne Kankaanpää.
- Meiltä saa niin pizzat kuin a la carte -annoksetkin, Pirjo lupaa.
Lounasaikaan Nätti Jussissa on vilskettä, kun noutopöytä notkuu tarjoamisistaan. Ravintola toimii myös kahvilana ja viikonloppuisin, luvassa on iloista karaokelaulua. Kesällä 100-paikkainen terassi houkuttelee nauttimaan aurinkoon. Takkatuvan yhteydessä on saunomismahdollisuus. Nätti Jussi toimii myös kokouspaikkana ja siellä voi viettää erilaisia juhlatilaisuuksia syntymäpäivistä muistotilaisuuksiin.
- Haluamme olla matalan kynnyksen paikka, olohuone keskellä kylää, jonne kaikki ovat tervetulleita. Aukioloajat ovat sellaiset, että ravintola avataan joka aamu ja suljetaan tarvittaessa. Perjantaina ja lauantaina palvelemme yöllä kahteen asti, Pirjo toteaa.

Ravintola NättiJussin palvelut: noutopöytälounas, pizzat, á la carte, karaoke, pitopalvelu, terassi, kokous- ja juhlatilat. Täytekakut, voileipäkakut tilauksesta.

Ravintola NättiJussissa lauantaisin Texas Hold'em -pokeriturnaukset alkaen klo 19.30 ilmoittautumisilla. Tervetuloa!

  Katso kuvagalleria   KarttalinkkiYHTEYSTIEDOT
Ravintola Nätti Jussi
Koulutie 12
43500 Karstula
Puh. 014-461216
myynti@nattijussi.fi

NättiJussi on myös Facebookissa!

LOUNASLISTA VKO 46

Ma 11.11.
Uunilohi

Ti 12.11.
Broilerin rintaleike

Ke 13.11.
Itämainen possupata

To 14.11.
Lihapullat

Pe 15.11.
Lihakastike

Lounas sisältää salaattipöydän, ruokajuomat, leivät, lämpimän ruoan, jälkiruoan sekä kahvin.

Lounas 9,50 €. Lounasaika klo 10.30-15.00 TERVETULOA!